We zijn gesloten op Hemelvaartsdag, die valt op donderdag 9 mei

“Mode is mijn passie, mijn dna”

Pim Jagers

De oprichter en naamgever van onze herenmodezaak Pim Jagers is letterlijk geboren en getogen in de mode. Zijn ouders hadden een damesmodezaak in Wijchen: “Mijn moeder deed de verkoop aan de dames en mijn vader dronk koffie met hun mannen.”

Pim’s hart lag van jongs af aan echter bij herenmode. Na de Detailhandelsschool begon hij bij Hout-Brox in Uden en deed tegelijkertijd twee managementstudies. Daarna zette hij zijn carrière voort in de Amsterdamse sportmodewereld. Na een klein uitstapje bij Cartier, opende hij op 1 september 1993 de deuren van onze inmiddels bekende herenmodezaak in Helmond. Bij het 25-jarig bestaan kreeg onze zaak een nieuwe touch. Echter zonder de sfeer van het pand weg te halen: “De ziel moet erin blijven.”

Nog altijd is Pim’s liefde voor mode groot. De herenmodewereld heeft geen geheimen voor hem en stilstaan is geen optie. Dus vinden ook nieuwe merken en daarmee een nieuwe generatie de weg naar onze winkel. Van 18 jaar tot boven de 70, Pim kent onze en hun wensen als geen ander en geeft altijd 100% eerlijk advies. Zoals hij altijd zegt: ”Kleding koop je met emotie en zeker de man van nu wil er graag goed uitzien. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Ten slotte zijn zij onze visitekaartjes. En dat al bijna 30 jaar!”

Hoogwaardige kwaliteit

Wij staan altijd garant voor kwaliteit en voor service!

Accessoires

Manchetknopen, sjaals, caps etc. die uw outfit compleet maken!

Maatkleding

De mogelijkheid voor een goed passende outfit op maat!